29.05.2016 10:59

Kali rekent op langer verblijf bij Willem II

Al na drie minuten is het raak voor Willem II, dat in Breda het feestje viert. (19-05-2016)
Al na drie minuten is het raak voor Willem II, dat in Breda het feestje viert. (19-05-2016)

Met slechts zes wedstrijden in een half jaar had Anouar Kali niet de grootste bijdrage aan in het seizoen van Willem II, maar de middenvelder liet wel meteen zien dat hij belangrijk kan zijn. Kali verwacht dan ook in Tilburg te blijven.

In februari tekende de oud-speler van FC Utrecht en Roda JC een contract tot aan het einde van het seizoen, maar daarbij werd er voor de club een optie in het contract opgenomen, waarbij Willem II kan beslissen om Kali langer vast te leggen. In dat geval gaat het om een nieuw, tweejarig contract. Willem II moet uiterlijk 15 juni laten weten of het de optie in het contract van Kali licht. De speler hoorde nog niets van de Tilburgers, maar gaat uit van een langer verblijf.

Dit laat hij weten in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Willem II handhaafde zich op het hoogste voetbalniveau van Nederland door in de play-offs twee tweeluiken te winnen. Almere City werd in de tweede ronde verslagen, terwijl ook NAC Breda niet wist te winnen van de Eredivisionist. Willem II eindigde als zestiende in het afgelopen seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner