01.06.2016 15:00

FC Groningen geeft Idrissi nieuw contract

Luuk de Jong (l.) moet in de achtervolging bij Oussama Idrissi (r.) tijdens het competitieduel FC Groningen - PSV. (05-03-2016)
Luuk de Jong (l.) moet in de achtervolging bij Oussama Idrissi (r.) tijdens het competitieduel FC Groningen - PSV. (05-03-2016)

De doorgebroken Oussama Idrissi heeft een beloning gekregen van FC Groningen. De aanvaller heeft een nieuw contract getekend bij FC Groningen, waardoor hij nu tot de zomer van 2020 vastligt.

Een jaar geleden verruilde Idrissi de A1 van Feyenoord voor FC Groningen. "Hiervoor heb ik het allemaal gedaan", aldus Idrissi op de clubsite van de Groningers. "Ik heb geïnvesteerd in mezelf en vorig jaar bewust de overstap van Feyenoord naar Groningen gemaakt. Daarvan heb ik geen moment spijt gehad. Ik heb in Groningen de mogelijkheid gekregen mezelf verder te ontwikkelen en de kansen die de trainer mij heeft gegeven, heb ik gepakt. Bij mijn komst naar Groningen had ik als doelstelling in het eerste elftal te komen en dat is gelukt. De club heeft dit gewaardeerd en dat voelt heel goed."

Peter Jeltema, manager technische zaken, is blij met de ontwikkeling van de aanvaller. "Oussama Idrissi heeft zich op een positieve wijze weten te ontwikkelen en te onderscheiden. Spelers die in zichzelf investeren en toegevoegde waarde hebben voor de club, willen wij hiervoor graag op gepaste wijze belonen. Idrissi is een speler, die met een individuele actie iets kan forceren. Dat is een kostbaar goed in het hedendaagse voetbal. Wij zijn zeer tevreden over zijn ontwikkeling en zien in hem komend seizoen een speler, die van vaste waarde kan zijn voor de ploeg."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner