04.06.2016 11:53

Assistent Greveraars volgt Rutten naar zandbak

Assistenten Jean-Paul van Gastel (l.) Giovanni van Bronckhorst (m.) en Patrick Greveraars (r.) bekijken de training van Feyenoord. (01-10-2014)
Assistenten Jean-Paul van Gastel (l.) Giovanni van Bronckhorst (m.) en Patrick Greveraars (r.) bekijken de training van Feyenoord. (01-10-2014)

Patrick Greveraars gaat weer samenwerken met Fred Rutten. De assistent-trainer en vaste rechterhand van Rutten verkast ook naar de Verenigde Arabische Emiraten, waar hij een contract tekent bij Al Shabab Al Arabi.

Greveraars stond van 2007 tot 2010 op eigen benen, toen hij bij FC Porto in de jeugdopleiding werkte, maar daarna ging hij met Rutten aan de slag bij Vitesse en Feyenoord. Daarvoor werkte hij al samen met Rutten in de jeugdopleiding van PSV. De oud-trainer van onder andere FC Twente, PSV, Vitesse en Feyenoord is bezig aan zijn tweede avontuur in het buitenland, nadat hij van 2008 tot en met 2009 ook al voor de groep van Schalke 04 stond.

Rutten heeft, net als Greveraars en de eveneens volgende conditietrainer Terry Peters, een contract voor één jaar getekend in de Verenigde Arabische Emiraten. Rutten vertrok twee seizoenen geleden vlak voor het einde van het seizoen bij Feyenoord, nadat hij met de Rotterdammers op de laatste speeldag directe plaatsing voor de voorrondes van de Europa League misliep na een verliesbeurt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner