07.06.2016 20:17

Go Ahead Eagles verlengt ook met Groenbast

Anıl Koç (r.) is samen met Joey Groenbast (l.) in een duel verwikkeld tijdens de wedstrijd FC Eindhoven - Go Ahead Eagles. (28-01-2016)
Anıl Koç (r.) is samen met Joey Groenbast (l.) in een duel verwikkeld tijdens de wedstrijd FC Eindhoven - Go Ahead Eagles. (28-01-2016)

Go Ahead Eagles heeft voor de derde keer in korte tijd een speler langer aan zich gebonden. In navolging van Sander Duits en Robin van der Meer verlengt ook Joey Groenbast zijn contract.

De 21-jarige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor drie seizoenen, waardoor hij nu tot medio 2019 vast ligt in Deventer. "Ik beschouw Go Ahead Eagles als een hele mooie club met goede supporters", zegt Groenbast op de clubwebsite. "Vooral de afgelopen maanden heb ik mogen ervaren hoe de fans en het team naar elkaar toe zijn gegroeid en echt een eenheid vormden. Dat had ik in mijn carrière nog niet eerder meegemaakt. Ook persoonlijk ben ik blij hoe het afgelopen seizoen voor mij is verlopen. Ik hoop die stijgende lijn de komende seizoenen door te trekken bij Go Ahead Eagles."

Technisch manager Dennis Bekking is blij met de contractverlenging van Groenbast, die vorig seizoen debuteerde en tot twaalf wedstrijden kwam. "Joey heeft afgelopen seizoen laten zien het niveau van de Jupiler League aan te kunnen. Wij hebben veel vertrouwen in hem en verwachten dat hij zich doorontwikkelt op Eredivisie-niveau."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner