13.06.2016 14:34

Feyenoord legt wederom jongeling vast

Mo el Hankouri (r.) vecht een duel uit met Deyovaiso Zeefuik (l.) tijdens het competitieduel Ajax U19 - Feyenoord U19 (12-04-2016).
Mo el Hankouri (r.) vecht een duel uit met Deyovaiso Zeefuik (l.) tijdens het competitieduel Ajax U19 - Feyenoord U19 (12-04-2016).

Feyenoord heeft wederom een jeugdspeler gecontracteerd. De achttienjarige middenvelder Mo el Hankouri heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de Rotterdammers. Feyenoord heeft tevens een optie om het contract met nog een jaar te verlengen.

"Ik heb mijn hele leven al uitgekeken naar deze dag", aldus El Hankouri op de clubsite van de Rotterdammers. "Het tekenen van mijn contract is een heel bijzonder moment voor mij en mijn ouders, die me altijd gesteund hebben", aldus El Hankouri, die het afgelopen seizoen al een aantal keer mocht meetrainen met de hoofdmacht. "Voor mij waren die trainingen heel mooi om mee te maken. Karim El Ahmadi is een voorbeeld voor mij, terwijl Anass Achahbar mij heel goed hielp."

"Het is belangrijk dat Mo veel minuten gaat maken", aldus technisch directeur Martin van Geel. "Hij is een speler met veel talent en doorzettingsvermogen. Wij hebben er allemaal vertrouwen in dat hij zich de komende jaren verder kan ontwikkelen, daar gaan we met z'n allen keihard aan werken. Wie weet hoe snel er dan een debuut in De Kuip volgt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner