14.06.2016 18:33

Suk: "Go Ahead lijkt me een stuk stabieler"

NAC Breda-speler Joey Suk zet zijn ploeg op 1-0 voorsprong tegen Jong PSV en viert het met de meegereisde supporters. (07-12-2015)
NAC Breda-speler Joey Suk zet zijn ploeg op 1-0 voorsprong tegen Jong PSV en viert het met de meegereisde supporters. (07-12-2015)

Na een afwezigheid van drie en een half seizoen keert Joey Suk terug bij Go Ahead Eagles. De middenvelder is enorm blij dat hij terugkeert op het oude nest. "Deventer en Go Ahead voelen voor mij als thuis. Dat is altijd zo gebleven."

Suk vertrok halverwege het seizoen 2012/2013 naar het Belgische Germinal Beerschot. Daarna ging hij aan de slag bij NAC Breda, waar hij bijna nooit zeker was van een basisplaats. "Ik heb daar in drie jaar onder drie verschillende trainers gespeeld en met vier verschillende technisch directeuren te maken gehad. Go Ahead lijkt me een stuk stabieler. Een heel warme familieclub."

Suk zegt het fijn te vinden om weer in de buurt van zijn familie te gaan wonen. "Zeker nu mijn vriendin, Cansu, en ik een kleintje hebben", aldus Suk, die aan De Stentor laat weten dat hij veel positieve reacties heeft ontvangen. "De tingeltjes blijven maar doorgaan op mijn telefoon. En ook op de sociale media is het aan het exploderen." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner