17.06.2016 15:05

Roda JC houdt Milec en Gullón binnenboord

Martin Milec (r.) kapt naar binnen en probeert Lorenzo Burnet van zich af te schudden tijdens FC Groningen - Roda JC. (19-04-2016)
Martin Milec (r.) kapt naar binnen en probeert Lorenzo Burnet van zich af te schudden tijdens FC Groningen - Roda JC. (19-04-2016)

Martin Milec en Marcos Gullón staan ook het komende seizoen onder contract bij Roda JC. De club uit Kerkrade maakt vrijdagmiddag bekend dat Milec opnieuw wordt gehuurd van Standard Luik. Gullón verlengt zijn contract met één seizoen tot medio 2017.

"Zowel Milec als Gullón hebben het afgelopen halfjaar, zeker tijdens de eerste periode na de winterstop, een goede indruk bij ons achtergelaten. Alle twee passen zij in het nieuw te bouwen team van Roda JC", vertelt technisch directeur Ton Caanen. "Het is mooi dat een karaktervoetbal als Marcos Gullón voor ons behouden blijft. Daarnaast is Martin Milec met zijn enorme passie en gedrevenheid eveneens een aanwinst voor de club."

Roda JC heeft nog meer nieuws, want Frederic Ananou (18) komt over van 1. FC Köln. "Frederic is een speler die zowel rechtsback als centraal in de verdedigen kan spelen. Hij is zeer snel, kan goed koppen en is erg talentvol", aldus Caanen. Ananou heeft in Kerkrade een contract getekend voor twee seizoenen met de optie voor nog een seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner