18.06.2016 17:15

Fischer legt keuze voor Go Ahead Eagles uit

Jari Oosterwijk (r.) en Sander Fischer reageren op een lange bal van achteruit tijdens Excelsior - FC Twente. (05-12-2015)
Jari Oosterwijk (r.) en Sander Fischer reageren op een lange bal van achteruit tijdens Excelsior - FC Twente. (05-12-2015)

Sander Fischer stapt in de aankomende transferperiode over van Excelsior naar Go Ahead Eagles. Bij de Rotterdamse club zorgde dat nogal voor gefronste wenkbrauwen en dus verdedigt Fischer zijn keuze.

"Ik begrijp dat mensen het misschien gek vinden", zegt de verdediger in gesprek met RTV Rijnmond. Fischer moet uitleg geven voor zijn transfer naar de promovendus. "Ik wil me blijven ontwikkelen en het uiterste uit mezelf halen. Het is een nieuwe omgeving en een mooie club. Dat maakt dat ik er veel zin in heb."

Het liefste had Fischer een stap gemaakt naar een club uit de subtop, echter bleef de belangstelling uit. "Zo’n club kwam niet en Eagles wilde mij graag hebben. Ze deden daar alles aan en hebben mij een mooie aanbieding gedaan. Ik vind het geen probleem als mensen denken dat dit geen stap voorwaarts is, maar ik was hier wel een klein beetje aan toe."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner