21.06.2016 21:39

"Concurrentie op middenveld is zeer groot"

Feyenoord speelde met het binnenhalen van Renato Tapia in op een vertrek van Tonny Vilhena. De 21-jarige middenvelder verlengde dinsdag echter tegen alle verwachtingen in zijn contract in Rotterdam.

"Ja, inderdaad. Wij hebben daarop ingespeeld. Nu is dat niet aan de orde. Maar wij konden het risico niet lopen om dat niet te doen, omdat de verwachting was dat Tonny ging vertrekken. Uiteindelijk gelukkig niet. Iedereen is welkom en ze passen allemaal keurig binnen ons budget, dus wat dat betreft lopen we daar geen enkel risico in", vertelt technisch directeur Martin van Geel in gesprek met RTV Rijnmond.

Door het aanblijven van Vilhena heeft Feyenoord komend seizoen veel middenvelders onder contract staan. "De concurrentie op het middenveld wordt zeer groot. Dat is een gegeven. Wij hebben ook heel veel mensen nodig, want wij gaan dit seizoen natuurlijk veel wedstrijden spelen. Europa League, KNVB Beker en de competitie.  En je weet toch niet wat er gaat gebeuren tot 1 september, maar voorlopig zijn wij op het middenveld goed bezet. En bij een topclub hoort dat ook."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner