23.06.2016 10:12

Ebecilio wil zich terugknokken bij FC Twente

Kyle Ebecilio (l.), Richard Jensen (m.) en Nick Marsman (r.) bedanken het publiek tijdens de eerste training van FC Twente (22-06-2016).
Kyle Ebecilio (l.), Richard Jensen (m.) en Nick Marsman (r.) bedanken het publiek tijdens de eerste training van FC Twente (22-06-2016).

Kyle Ebecilio heeft geen geweldig seizoen achter de rug, maar de middenvelder hoopt zich aankomend seizoen - bij FC Twente - terug te knokken. Ebecilio wil vanaf 'nul' beginnen bij de club uit Enschede.

Het afgelopen seizoen begon Ebecilio op huurbasis voor het Engelse Nottingham Forest, maar na vijf wedstrijden vertrok de middenvelder naar ADO Den Haag. Ook in Den Haag werd er amper een beroep op hem gedaan, waardoor Ebecilio blij is met een nieuwe kans bij FC Twente. "Het voelt goed om weer terug te zijn. Ik heb zin om weer te spelen", aldus Ebecilio op de clubsite van de Tukkers.

"Afgelopen seizoen was voor mij een vervelend jaar en dat heb ik afgesloten. Voor mezelf begin ik nu weer op nul bij FC Twente. Ik heb de mensen hier bij de club wel een beetje gemist, ik ben goed ontvangen op het trainingscentrum", aldus Ebecilio, die zichzelf wil etaleren bij FC Twente. "Ik wil iedereen weer laten zien wie de echte Kyle Ebecilio is. Het niveau dat ik in mijn eerste seizoen bij FC Twente haalde is mijn doel. Dat was een sterk jaar van mij."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner