27.06.2016 15:00

Maher geduldig: "Ik houd alle opties open"

Adam Maher heeft geen haast met het vinden van een nieuwe club. De middenvelder sluit ook niet uit dat hij aankomend seizoen bij PSV blijft, mits hij aankomend seizoen in Eindhoven aan spelen toekomt.

"Er is interesse, maar ik houd alle opties open omdat er na het EK nog van alles kan gebeuren", aldus Maher in gesprek met De Telegraaf. De middenvelder heeft inmiddels drie seizoenen bij PSV achter de rug, maar Maher kwam het afgelopen seizoen slechts tot veertien competitiewedstrijden namens de Eindhovenaren.

Maher heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2018, maar is niet van plan om nog een seizoen op de bank te zitten. "Ik heb de club één ding duidelijk gemaakt en dat is dat ik wil spelen", vervolgt de oud-speler van AZ Alkmaar. "Als dat niet hier is, is het ergens anders. We moeten kijken naar de beste opties."

Maher speelde - wegens het gebrek aan speeltijd bij de hoofdmacht - het afgelopen seizoen ook zes wedstrijden namens Jong PSV in de Jupiler League, daarin wist hij eenmaal te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner