27.06.2016 15:14

Ajacied Gudelj verwacht meer van zichzelf

Nemanja Gudelj verwacht aankomend seizoen meer van zichzelf bij Ajax. De middenvelder heeft twee belangrijke doelstellingen waaraan hij volgend seizoen wil voldoen.

"Ik wil nog sneller in het seizoen een van de dragende spelers zijn", aldus Gudelj op de clubsite van de Amsterdammers. "Die lijn die ik heb ingezet moet ik proberen door te trekken. Daarnaast hoop ik net als vorig jaar weer alles te spelen. Een ander doel is meer scoren. Het liefst het dubbele van vorig seizoen: toen stond ik op vier, vijf goals, dus dat moeten er komend jaar acht tot tien zijn."

Ajax begon maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar Gudelj sloot een week geleden al aan bij Jong Ajax. "We hebben allemaal een individueel schema meegekregen, maar dat had ik eigenlijk al helemaal afgewerkt. Dus het kwam goed uit dat ik kon aansluiten bij Jong Ajax. Het kriebelde om weer op het veld te staan. En met de bal trainen is toch vaak het leukst. Bovendien went je lichaam dan ook alweer een beetje aan de bewegingen die je maakt op het veld."

Gudelj krijgt aankomend seizoen bij Ajax te maken met Peter Bosz. "Er gaat zeker iets veranderen met zijn komst", vervolgt de Serviër. "Ik denk niet dat hij alles extreem op zijn kop gaat zetten, want het blijft Ajax en iedereen weet in grote lijnen wel hoe we spelen. Maar hij gaat zeker zijn accenten plaatsen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner