27.06.2016 16:15

Valse start voor De Reuver bij Excelsior

De medische staf onderzoekt de blessure van Carlo de Reuver (l.) tijdens de eerste training van Excelsior (27-06-2016).
De medische staf onderzoekt de blessure van Carlo de Reuver (l.) tijdens de eerste training van Excelsior (27-06-2016).

Carlo de Reuver is het seizoen begonnen met een flinke domper. De aanvaller, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor Helmond Sport speelde, moest tijdens de eerste training van Excelsior per brancard van het veld worden afgedragen.

Er werd gevreesd voor een enkelbreuk, maar de schade 'valt mee'. "Dat je zo het veld afgedragen moet worden, is natuurlijk het laatste dat je verwacht bij zo’n eerste training", aldus De Reuver op de clubsite van de Kralingers. "Ik had heel veel zin in het nieuwe seizoen, nog steeds, maar helaas liep het niet goed af. Het was een duel met Henrico Drost. Ik voelde meteen dat het niet goed was. Het deed heel veel pijn, het was niet te houden. Er zat een dikke bobbel op en mijn enkel was meteen helemaal blauw. We vreesden voor een breuk, maar dat viel gelukkig mee."

De Reuver moet voorlopig toekijken, maar blijft positief. "Ik hoop begin volgende week voorzichtig weer iets te kunnen doen", aldus De Reuver, die blij is dat hij terug is bij Excelsior. "Lekker om als het ware thuis terug te keren, nadat ik afgelopen seizoen was verhuurd aan Helmond Sport. Dat is niet geworden wat ik ervan had verwacht. Het was wel leerzaam, leren omgaan met tegenslag en kritiek. Ik had veel zin in het nieuwe seizoen en dan is het klote dat de eerste training zo eindigt. Maar misschien is het goed dat het nu gebeurt, word ik er alleen maar sterker van."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner