01.07.2016 16:43

Blije Vermeer verlengt contract bij Feyenoord

Nadat een Ajacied een kans heeft gemaakt, haalt Feyenoord-goalie Kenneth Vermeer de bal weer op tijdens de klassieker in het bekertoernooi. (28-10-2015)
Nadat een Ajacied een kans heeft gemaakt, haalt Feyenoord-goalie Kenneth Vermeer de bal weer op tijdens de klassieker in het bekertoernooi. (28-10-2015)

Kenneth Vermeer heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd tot de zomer van 2020. De doelman zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder het nieuwe contract.

Feyenoord kan met de nieuwe verbintenis nog vier seizoenen beschikken over Vermeer, die blij is met het verlengen van zijn contract. "Ik ben heel blij voor het team, maar ook zeker voor mezelf", laat de doelman weten.

Ook Dirk Kuyt, Eljero Elia en Tonny Vilhena verlengden onlangs hun contract bij de Rotterdammers, dat daarmee ook komend seizoen verzekerd is van de aanwezigheid van enkele sterkhouders. "Ik wist dat Dirk en Eljero ook bezig waren met hun contract, Tonny was een geval apart", vertelt Vermeer met een grote glimlach. De doelman was ook blij met zijn nieuwe keeperstenue: "Ja, ik vind het echt een fantastisch mooi shirt. Ik hou van die felle kleuren."

De 30-jarige Vermeer maakte in de zomer van 2014 de pikante overstap van Ajax naar Feyenoord. De doelman speelde tot nu 64 competitieduels voor de Rotterdammers.

 

Officieel tot 2020 onder contract bij #Feyenoord: @kennethvermeer!

Een video die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner