03.07.2016 12:23

Haps wil met AZ aanval op top inzetten

In Alkmaar blijven ze ambitieus. Ridgeciano Haps, linksback van AZ, hoopt met zijn club komend seizoen de top te gaan bestormen.

"Komend jaar gaan we de lat hoog leggen. We gaan proberen een aanval op de top drie te doen. Afgelopen jaar hebben we een geweldige reeks neergezet op het einde en hebben we uiteindelijk de vierde plek behaald. Komend jaar willen we het echter nog beter gaan doen."

"Zoals je ziet is er behalve Ortiz nog niemand vertrokken", ging de 23-jarige mandekker verder in gesprek met AZ Fanpage. "Dus het ziet goed uit. Bovendien hebben we Mats (Seuntjens, red.) en Rens (van Eijden, red.) er nog bij gekregen dus we zijn zeker sterker geworden."

Haps is ook erg blij dat routinier Ron Vlaar in Alkmaar lijkt te blijven. "Het vertrouwen is er gewoon achterin dus ik kan gewoon gaan. Ik weet dat het achterin staat met Rens en Ron. Voor Derrick (Luckassen, red.) geldt aan de andere kant hetzelfde. En met Stijn Wuytens als verdedigende middenvelder hebben we daar ook nog iemand staan die de defensieve zekerheid bewaakt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner