05.07.2016 11:52

Willem II voorlopig weer zonder Ogbeche

Robin Pröpper (r.) zet aan om de bal naar voren te brengen en heeft daarbij niet tot nauwelijks last van Bartholomew Ogbeche. (13-02-2016)
Robin Pröpper (r.) zet aan om de bal naar voren te brengen en heeft daarbij niet tot nauwelijks last van Bartholomew Ogbeche. (13-02-2016)

Willem II kan voorlopig weinig plezier beleven aan de komst van Bartholomew Ogbeche. De Nigeriaanse spits raakte zaterdag geblesseerd tijdens het oefenduel met FC Oss (1-1).

Ogbeche, die een half jaar geleden overkwam van SC Cambuur, liep tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Oss een hamstringblessure op, dat bleek maandag uit de scan die werd gemaakt in het ziekenhuis. De aanvaller is inmiddels begonnen aan de revalidatie en Willem II-trainer Erwin van de Looi acht de kans groot dat Ogbeche op tijd fit zal zijn voor het eerste competitieduel. 

Willem II heeft nog weinig kunnen genieten van Ogbeche. De Nigeriaanse spits scoorde vorig seizoen negen keer in zestien competitiewedstrijden namens SC Cambuur, maar Willem II maakte vervolgens gebruik van een gelimiteerde transfersom in het contract van Ogbeche. De aanvaller kwam in Tilburgse dienst tot één doelpunt in vier competitiewedstrijden, maar moest vervolgens toekijken wegens een schouderblessure.

Op 6 augustus start Willem II de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner