05.07.2016 14:02

Van Geel gaat op zoek naar vervanger Vermeer

Bij Feyenoord is met verslagenheid gereageerd op de zware blessure van doelman Kenneth Vermeer. De keeper komt voor de winterstop niet meer in actie vanwege een achillespeesblessure. Technisch directeur Martin van Geel gaat direct op zoek naar een nieuwe sluitpost.

"Een zwarte dag", zo omschrijft Van Geel het nieuws over de blessure van Vermeer tegenover Voetbal International. Vermeer gaat direct onder het mes en zal daarna maandenlang moeten revalideren. Ook tweede doelman Warner Hahn kent een blessure waarvan hij aan het revalideren is. Hahn komt pas tegen het eind van dit jaar weer in actie.

"Net op het moment dat Dirk Kuyt zijn nieuwe contract aan het ondertekenen is, gebeurt dit", gaat Van Geel verder. "Ja, we gaan en moeten nu zeker reageren. We moeten nu iemand halen. Giovanni van Bronckhorst loopt net de kamer uit. We krijgen al van alle kanten tips en inderdaad: Brad Jones is daarbij genoemd. Maar we gaan nu alles op een rijtje zetten en in actie komen."

Op dit moment houdt Jones zijn conditie op peil bij Liverpool, nadat hij afgelopen halve seizoen het doel verdedigde van NEC Nijmegen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner