05.07.2016 16:52

Aangepast programma Isimat-Mirin bij PSV

Nicolas Isimat-Mirin komt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen voorlopig niet in actie voor PSV. De centrale verdediger van de Eindhovenaren kampt met een botkneuzing.

De 24-jarige Fransman viel geblesseerd uit in de eerste helft van de oefenwedstrijd tegen de amateurs van VV Dongen (1-3). Na medisch onderzoek kwam de botkneuzing van Isimat-Mirin naar voren. Voorlopig werkt de verdediger individueel aan zijn herstel.

Voor Isimat-Mirin ligt mogelijk een basisplaats in het verschiet nu Jeffrey Bruma vertrokken is naar VfL Wolfsburg. De in Guadeloupe geboren Franse mandekker speelde afgelopen seizoen zeventien competitieduels voor PSV, waarvan twaalf als basisspeler.

PSV gaat volgende week voor een trainingskamp naar Zwitserland. Daar speelt de landskampioen oefenduels met AS Saint-Étienne, FC Sion en Sporting CP. PSV begint op 31 juli aan het seizoen met een wedstrijd tegen Feyenoord voor de Johan Cruijff Schaal. De formatie uit Eindhoven begint aan de competitie met een wedstrijd tegen FC Utrecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner