05.07.2016 19:14

PSV - QPR vindt plaats op geheime locatie

Nadat hij zijn doelpunt heeft gevierd met zijn teamgenoten, laat Luuk de Jong zich nog even aan de uitfans zien. (16-04-2016)
Nadat hij zijn doelpunt heeft gevierd met zijn teamgenoten, laat Luuk de Jong zich nog even aan de uitfans zien. (16-04-2016)

PSV zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen toch oefenen tegen Queens Park Rangers. Het oefenduel zal echter niet toegankelijk zijn voor publiek. PSV meldt dat de wedstrijd vrijdag achter gesloten deuren wordt afgewerkt.

Het duel met de Engelse club zou aanvankelijk in Driel worden gespeeld. De autoriteiten waren echter bang dat de harde kern van PSV en QPR moeilijkheden zouden geven. "De burgemeester is verantwoordelijk voor de openbare orde en hij kan de veiligheid van bezoekers niet garanderen", liet een woordvoerder van de gemeente Driel aan De Gelderlander weten.

Ook FC Groningen oefent nog tegen QPR, de club waar oud-Groninger Tjaronn Chery onder contract staat. De oefenwedstrijd wordt volgende week maandag aan De Langeleegte in Veendam gespeeld. "De wedstrijd gaat gewoon door", meldt een woordvoerder van de gemeente Veendam aan RTV Noord.

PSV en FC Groningen oefenen de komende maand nog een aantal keer. Alle oefenwedstrijden zien hier te vinden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner