08.07.2016 19:35

Tanda nu alweer vertrokken bij Go Ahead

Dario Tanda verbijt zich op de bank bij Jong FC Twente. (12-12-2014)
Dario Tanda verbijt zich op de bank bij Jong FC Twente. (12-12-2014)

Dario Tanda gaat toch niet spelen voor Go Ahead Eagles. De 21-jarige middenvelder keerde vorige week terug bij de Eredivisionist, maar heeft toch besloten af te zien van de overeengekomen verbintenis.

Tanda kwam over van PEC Zwolle en tekende een contract voor één seizoen bij Go Ahead Eagles. Die transfer leidde tot nogal wat verbazing in Zwolle. De clubleiding van PEC dacht in juni al overeenstemming bereikt te hebben over een nieuw contract met de middenvelder. Na de nodige gesprekken tussen PEC, Go Ahead Eagles en het management van Tanda kwam er alsnog witte rook: de middenvelder tekende in Deventer.

Die verbintenis is vrijdag weer verscheurd. Tanda heeft te veel twijfels over zijn terugkeer bij de promovendus, meldt Go Ahead Eagles op de eigen website. De middenvelder stopte in 2015 met voetballen wegens problemen in zijn privéleven, maar kwam daar al snel op terug en ging op amateurbasis aan de slag bij PEC Zwolle. Waar de toekomst van Tanda nu ligt, is nog onduidelijk. Het management van de speler wilde niet reageren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner