12.07.2016 11:40

Mexicaan Moreno sluit weer aan bij PSV

PSV-verdediger Héctor Moreno brengt PSV op gelijke hoogte met FC Twente door de 1-1 tegen de touwen te koppen. (24-01-2016)
PSV-verdediger Héctor Moreno brengt PSV op gelijke hoogte met FC Twente door de 1-1 tegen de touwen te koppen. (24-01-2016)

Héctor Moreno is terug bij PSV. De Mexicaanse verdediger is gearriveerd bij het trainingskamp van PSV in Zwitserland en trainde dinsdagochtend gelijk mee met de ploeg van trainer Phillip Cocu.

De Mexicaan mocht later aansluiten bij PSV omdat hij met Mexico actief was tijdens de Copa América in de Verenigde Staten. Mexico wist vrij gemakkelijk de groepsfase te overleven. Er werd gewonnen van Uruguay (3-1), Jamaica (2-0, terwijl het duel met Venezuela in een gelijkspel (1-1) eindigde. In de kwartfinale kregen de Mexicanen echter een flink pak slaag te verwerken. Chili - dat het toernooi uiteindelijk wist te winnen - was met 7-0 te sterk.

PSV is inmiddels al een aantal weken aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en speelde reeds twee oefenwedstrijden. Dongen werd met 3-1 verslagen, terwijl de Eindhovenaren met 1-0 verloren van Queens Park Rangers. Maandag vertrok PSV naar Zwitserland voor een trainingskamp. PSV zal in Zwitserland drie oefenwedstrijden afwerken.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner