12.07.2016 20:25

Kramer klaar om concurrentiestrijd aan te gaan

Spitsen Michiel Kramer (l.) en Nicolai Jørgensen (r.) doen het even rustig aan tijdens de training van Feyenoord. (30-06-2016)
Spitsen Michiel Kramer (l.) en Nicolai Jørgensen (r.) doen het even rustig aan tijdens de training van Feyenoord. (30-06-2016)

Michiel Kramer moet bij Feyenoord het komende seizoen de concurrentie aangaan met Nicolai Jørgensen, die transfervrij werd overgenomen van FC Kopenhagen. Kramer is klaar voor de concurrentiestrijd met de Deense spits.

"Ik ga gewoon mijn eigen dingetje doen en dan ik ervan overtuigd dat ik ga spelen", zegt een zelfverzekerde Kramer in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik hoop natuurlijk dat de trainer voor mij kiest, maar dat ligt wel aan mezelf. Als ik loop te kloten zal ik waarschijnlijk niet spelen. Ik moet zorgen dat ik scherp ben, maar dat komt wel goed."

Kramer begrijpt dat Feyenoord een nieuwe spits in huis heeft gehaald. "Het is logisch, op het moment dat ik de enige spits ben in de selectie, zeker nadat Anass (Achahbar, red.) is vertrokken, dan weet je dat er een spits bijkomt. Voor mij was dat helemaal geen verrassing. Ik denk dat iedere speler beter wordt van concurrentie. Ik ook. Ik geloof in mezelf en dan komt het wel goed."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner