14.07.2016 20:36

Van Beek dreigt seizoensstart te gaan missen

Sven van Beek (l.) baalt na een tegentreffer tijdens Feyenoord - Vitesse. (11-05-2015)
Sven van Beek (l.) baalt na een tegentreffer tijdens Feyenoord - Vitesse. (11-05-2015)

Sven van Beek dreigt het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV te moeten missen. De verdediger kampt met een vervelende voetblessure.

Van Beek zit al een tijdje in de lappenmand en lijkt ook niet op tijd fit voor de competitiestart van Feyenoord tegen FC Groningen op 7 augustus. De 21-jarige verdediger moest ook het trainingskamp in het Oostenrijkse Bad Waltersdorf aan zich voorbij laten gaan.

De onfortuinlijke Van Beek zit nu voor minstens tien dagen met zijn voet in het gips. Het gewricht heeft rust nodig en komende week wordt gekeken naar hoe de voet heeft gereageerd. In het gunstigste geval kan Van Beek de training dan weer hervatten, meldt Voetbal International. Feyenoord moet ook doelman Kenneth Vermeer al lange tijd missen en kan meer blessures in de defensie niet gebruiken.

De Rotterdammers verblijven nog tot zaterdag in de Oostenrijkse Alpen en sluiten het trainingskamp af met een oefenwedstrijd tegen RSC Anderlecht. De Belgische topclub eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats in de Jupiler Pro League. De dag erna staat de traditionele Open Dag in de Kuip op het programma.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner