15.07.2016 20:19

Van den Brom tevreden met twee type spitsen

Met Fred Friday heeft John van den Brom zijn gewenste tweede spits. De trainer is erg blij dat AZ erin is geslaagd om naast Wout Weghorst nog een aanvalsleider aan te trekken. De nieuwelingen mogen de komende tijd uitvechten wie de nieuwe eerste spits wordt.

"Daar zijn de oefenwedstrijden die op het programma staan hartstikke mooi voor. Maar we weten ook dat we over een heel seizoen genomen iedereen altijd nodig hebben. In dat opzicht denk ik dat ze beiden hun waarde voor ons zullen hebben", zegt Van den Brom in gesprek met het televisiekanaal van AZ.

"We hebben steeds gezegd dat we twee spitsen wilden halen en dat is gelukt. We hebben vorige week Wout kunnen aantrekken en nu Fred. Wat dat betreft denk ik dat we in alle opzichten goed uit de transferperiode zijn gekomen", vervolgt Van den Brom, die blij is met Fridays komst. "Het is een fysiek heel sterke jongen. Hij is gevaarlijk in de zestien, hij kan acties maken en ook de bal vasthouden. Een ander type dan Wout, maar we zijn bewust op zoek gegaan naar verschillende types."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner