24.07.2016 11:59

Van Bronckhorst gokt op goalie Jones in JCS

Feyenoord-nieuweling Brad Jones moet de laatste oefenwedstrijd van zijn club, tegen Valencia, vanaf de tribunes toekijken. Jones kampt met een spierblessure. (23-07-2016)
Feyenoord-nieuweling Brad Jones moet de laatste oefenwedstrijd van zijn club, tegen Valencia, vanaf de tribunes toekijken. Jones kampt met een spierblessure. (23-07-2016)

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt doelman Brad Jones weer bij de groep te verwelkomen als hij het met zijn team opneemt tegen PSV in de Johan Cruijff Schaal. Jones raakte afgelopen week geblesseerd op de training.

Volgens de berichten zou het gaan om een lichte spierblessure. Op de clubwebsite van Feyenoord laat Van Bronckhorst weten dat hij het vermoeden heeft dat de Australiër er volgende week zondag gewoon staat. "Jones heeft zondag weer op het trainingsveld gestaan en zal deze week aansluiten bij de groep. We verwachten dat hij volgende week beschikbaar zal zijn tegen PSV, maar hij zal deze week z’n stappen moeten maken om op tijd fit te zijn."

Feyenoord won afgelopen seizoen de KNVB beker, de eerste prijs in twaalf jaar, maar kan als bekerwinnaar dus heel snel voor nieuw zilverwerk gaan. "We hebben de voorbereiding op een goede manier afgesloten, in aanloop naar een mooie wedstrijd. We kunnen volgende week een prijs winnen en daar zullen we vol voor gaan. Het gevoel is nu goed, maar uiteindelijk telt dat niet. We zullen het volgende week moeten laten zien."

Feyenoord won de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding met 2-1 van Valencia. Daarnaast zette de club, die niet verloor in de oefencampagne, een knappe prestatie neer tegen RSC Anderlecht: 3-1.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner