25.07.2016 09:00

Bel Hassani teleurgesteld in top van Nederland

Met de bal aan zijn voet houdt Iliass Bel Hassani het overzicht in de wedstrijd tegen een selectieteam uit Almelo. (02-07-2016)
Met de bal aan zijn voet houdt Iliass Bel Hassani het overzicht in de wedstrijd tegen een selectieteam uit Almelo. (02-07-2016)

Het liefst maakt Illias Bel Hassani deze zomer een transfer naar een mooie club. De middenvelder van Heracles Almelo is echter teleurgesteld in de Nederlandse topclubs. Voorlopig blijft het namelijk alleen bij informeren.

"Ik ben teleurgesteld in de top van Nederland", vertel Bel Hassani in gesprek met de Volkskrant. "Of laat ik zeggen dat ik het raar vind dat het slechts bij informeren blijft. Ik hoor bij de top vijf, heb ik vorig seizoen bewezen." Bel Hassani had graag de overstap gemaakt naar Ajax, PSV of Feyenoord. Een club als AZ ziet hij nu ook als een mooie transfer.

"Soms voelt voetbal oneerlijk. Ik wil heel graag een stap zetten in Nederland, dat heb ik altijd gezegd. Maar ik word bijna gedwongen naar het buitenland te gaan. En dan zeggen ze straks weer: hij kiest voor het geld. Maar zo zit het dus niet." Bel Hassani blijft ondertussen zijn best doen voor Heracles. "Zolang ik hier zit, zal ik alles geven voor deze prachtige club."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner