28.07.2016 09:45

Twente start met Marsman als eerste doelman

FC Twente-doelman Nick Marsman probeert de bal weg te boksen tijdens het oefenduel FC Twente - Southampton (27-07-2016).
FC Twente-doelman Nick Marsman probeert de bal weg te boksen tijdens het oefenduel FC Twente - Southampton (27-07-2016).

Nick Marsman heeft de concurrentiestrijd van Sonny Stevens gewonnen en is dit seizoen de eerste doelman van FC Twente. Dat heeft FC Twente-trainer René Hake tegen de sluitpost uit Zwolle gezegd.

"Ik word de eerste keeper, dat heb ik te horen gekregen", aldus Marsman in gesprek met FOX Sports. "Daar ben ik heel blij mee. Ik werk er hard voor en hoop het te laten zien", aldus Marsman, die het afgelopen seizoen 23 keer onder de lat stond bij FC Twente.

Marsman is overigens blij dat de problemen van FC Twente inmiddels achter de rug zijn. "Ja, dat kun je wel zeggen. Het gaat nu eindelijk weer over voetbal en we kunnen bouwen aan een nieuwe toekomst. We kunnen met deze jonge groep in de luwte werken. Het wordt een mooi, maar moeilijk, seizoen voor ons. De individuele kwaliteit is misschien wat minder, maar we moeten zo snel mogelijk een team kweken. Ik denk dat dat wel goed gaat komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner