31.07.2016 21:15

Kramer vastberaden: "Ga de concurrentie aan"

Spitsen Michiel Kramer (l.) en Nicolai Jørgensen (r.) doen het even rustig aan tijdens de training van Feyenoord. (30-06-2016)
Spitsen Michiel Kramer (l.) en Nicolai Jørgensen (r.) doen het even rustig aan tijdens de training van Feyenoord. (30-06-2016)

Michiel Kramer was vorig seizoen nog eerste spits van Feyenoord, maar lijkt het nu te moeten doen met een plaats bij de reserves. Aankoop Nicolai Jørgensen mocht starten in de Johan Cruijff Schaal, maar Kramer laat het daar niet bij zitten.

Kramer kiest zijn woorden zorgvuldig over de concurrentiestrijd met Jørgensen. "Nu moet ik even oppassen met wat ik zeg", begint Kramer zijn verhaal in gesprek met SBS. "Ik ga de concurrentie aan. Ik heb in de voorbereiding laten zien wat ik kan. Ik kan mezelf niets verwijten en nu is het alleen maar hopen op de kansen die komen. En dan moet ik die kans pakken. Ik loop niet weg voor de concurrentie en zal mijn uiterste best blijven doen."

"We hebben een lang seizoen met Europese wedstrijden en de KNVB beker. Ik zal ongetwijfeld mijn minuten gaan maken. Dat ik nu niet mocht starten is teleurstellend, maar zoals ik al zei: ik ga mijn uiterste best doen. Er wordt weleens het beeld geschetst dat ik een wegloper ben, maar ik zie mezelf als het tegenovergestelde."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner