02.08.2016 20:45

Berghuis: "Dat gevoel maakt mij gelukkig"

Steven Berghuis voor het eerst in het shirt van Feyenoord. De buitenspeler wordt officieel gepresenteerd bij de Rotterdammers. (02-08-2016)
Steven Berghuis voor het eerst in het shirt van Feyenoord. De buitenspeler wordt officieel gepresenteerd bij de Rotterdammers. (02-08-2016)

Steven Berghuis hoopt bij Feyenoord weer aan spelen toe te komen. De buitenspeler werd dinsdag gepresenteerd bij de Rotterdammers en heeft aan salaris flink moeten inleveren. Berghuis ziet daar slechts de voordelen van in.

Berghuis komt het komende seizoen op huurbasis uit voor Feyenoord, nadat hij een uiterst teleurstellend jaar achter de rug heeft bij Watford. "Ja, ik heb moeten inleveren. Maar ik word daar denk ik gelukkig van. Als ik weer kan voetballen en belangrijk kan zijn voor een team. Dat heb ik bij AZ gehad en had ik bij het Nederlands elftal ook weer. Dat gevoel maakt mij gelukkig," laat Berghuis weten aan het Algemeen Dagblad. "Als ik hier goed presteer, krijg ik het geld misschien in de toekomst wel weer terug. Maar het valt allemaal reuze mee. Ik verdien nog steeds hartstikke veel geld."

Louis Laros was in het verleden zaakwaarnemer van Berghuis en is ook positief gestemd over de tijdelijke transfer van de aanvaller. "Deze stap is voor veel partijen interessant", stelt Laros. "Niet alleen voor Steven zelf, die weer aan spelen toe gaat komen, maar ook voor Feyenoord. Feyenoord heeft niet het budget om zo'n speler te kopen, maar is op deze manier toch weer een jaar verzekerd van een goede speler. Ook voor Watford is dit interessant. Als Steven nu een goed seizoen draait bij Feyenoord ligt hij volgend jaar weer een stuk beter in de markt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner