08.08.2016 19:58

Excelsior dichtbij binnenhalen middenvelder

Excelsior probeert Danilo Pantić van Chelsea te huren. De Kralingers verwachten spoedig te kunnen melden dat de negentienjarige middenvelder die vroeger voor Servische jeugdploegen uitkwam, voor één seizoen in Rotterdam komt voetballen.

Pantić heeft al enige ervaring met de Eredivisie, want vorig seizoen was het Vitesse, de Nederlandse partners van de Londense formatie, waar de spelmaker ondergebracht werd. In Arnhem kwam hij tot zes optredens en stond hij niet één keer in de basis. De Engelsen hadden hem op dat moment net van Partizan Belgrado gehaald, de club waar hij de jeugdopleiding had gehaald.

Omdat Excelsior, de ploeg die zaterdag zo verrassend won bij FC Twente, in de afgelopen dagen al twee verdedigende versterkingen kon aankondigen, zou het binnen hengelen van Pantić betekenen dat de ploeg van Mitchell van der Gaag alleen nog behoefte zou hebben aan een spits. Technisch directeur Ferry de Haan heeft er goede hoop op dat de gewenste aanvalsleider nog voor het eind van de maand naar Woudestein komt. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner