09.08.2016 10:17

Willem II-stopper wil transferduidelijkheid

Jordens Peters wil snel weten waar hij dit seizoen speelt. De 29-jarige verdediger heeft nog twee jaar lopen op zijn contract bij Willem II, maar staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van een oude bekende.

Bij sc Heerenveen is Jurgen Streppel de nieuwe trainer en hij wil zijn verdedigende leider graag ook uit Brabant meenemen naar het noorden. Bij de seizoensstart dit weekend had Peters echter nog altijd de Tilburgse driekleur om zijn lijf hangen en dat is volgens hemzelf geen ideale situatie. "Het lijkt me voor iedereen het beste als ik snel weet waar ik aan toe ben. Ik ben 29 jaar, heb ambitie en wil het graag eens hogerop proberen", aldus de mandekker tegen Voetbal International.

Toch wil hij niet zonder meer de deur in Tilburg achter zich dicht gooien. "De mensen zijn hier altijd goed voor me geweest, dus ik zal zeker luisteren naar wat ze te bieden hebben", aldus Peters. De Nijmegenaar kwam vier jaar geleden transfervrij over van FC Den Bosch en werd sindsdien een vaste waarde in de ploeg van Willem II. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner