12.08.2016 12:32

Chelsea verhuurt Pantić seizoen aan Excelsior

Danilo Pantić (r.) is waakzaam, als Nathan Kabasele druk zet tijdens Vitesse - De Graafschap. (20-09-2015)
Danilo Pantić (r.) is waakzaam, als Nathan Kabasele druk zet tijdens Vitesse - De Graafschap. (20-09-2015)

Danilo Pantić komt volgend seizoen uit voor Excelsior. De negentienjarige middenvelder wordt door de Rotterdammers gehuurd van Chelsea. Afgelopen seizoen was de Serviër in de Eredivisie op huurbasis actief voor Vitesse.

De middenvelder doorstond vrijdagochtend de medische keuring in Rotterdam. "Het is goed om terug te zijn in Nederland", vertelt Pantić op de officiële website van Excelsior. "Ik heb er erg veel zin in om voor Excelsior te gaan voetballen. Ik ben net gearriveerd en kan nog niet zo veel zeggen over de club, maar de eerste indruk is goed."

"Ik heb net kennisgemaakt met mijn nieuwe teamgenoten en medewerkers van de club. Ik heb begrepen dat Excelsior een familiaire club is en dat spreekt mij wel aan. Toen ik bij Vitesse zat, heb ik Excelsior natuurlijk een beetje gevolgd. Toen ik wist dat ik aan deze club verhuurd zou worden, ben ik op internet gaan kijken."

"Het is natuurlijk een heel andere club dan Chelsea of Vitesse, maar dat maakt niet uit", vertelt de jongeling. "Ik heb er vooral veel zin in om hier te beginnen. Ik ken de jongens waar ik mee ga spelen nog niet, maar dat gaat goed komen. Chelsea is een grote club en het is lastig om daar als jonge speler tussen te komen. Daarom is het goed voor mijn ontwikkeling verhuurd te worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner