12.08.2016 16:34

AZ in Eindhoven mogelijk met Friday als spits

Hij mocht vorige week al eventjes aan het echte werk ruiken, nu lonkt een basisplaats voor Fred Friday. De Nigeriaan begint mogelijk in de spits als AZ het zondag opneemt tegen regerend landskampioen PSV.

Trainer John van den Brom weet nog niet of hij begint met Friday of Wout Weghorst, die tegen sc Heerenveen in de basis startte. Tijdens de vrijdagtraining deed Friday mee met het basisteam. "Ik wilde wat andere dingen zien. Woensdag stond Wout Weghorst tijdens de training in de spits en ook op het middenveld heb ik het een en ander geprobeerd. Ik weet nog niet wie gaan spelen. Het goede is: we hebben de opties want we zijn fit", aldus de AZ-trainer op de clubwebsite.

"Ik heb geen goede herinneringen aan mijn vorige uitwedstrijden met AZ in Eindhoven", vervolgt Van den Brom. "Ik vind dat we er deze keer veel langer een wedstrijd van moeten maken en echt voor een resultaat moeten gaan. We zijn in ieder geval als team verder dan vorig jaar en ik ben daarom benieuwd hoe we nu met een topduel omgaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner