14.08.2016 13:58

Twee wijzigingen bij Go Ahead en NEC

NEC-trainer Peter Hyballa schreeuwt zijn manschappen vooruit in de oefenwedstrijd tegen de amateurs van Juliana '31. (09-07-2016)
NEC-trainer Peter Hyballa schreeuwt zijn manschappen vooruit in de oefenwedstrijd tegen de amateurs van Juliana '31. (09-07-2016)

Go Ahead Eagles en NEC Nijmegen gaan zondagmiddag op jacht naar hun eerste overwinning van het seizoen. Zowel trainer Hans de Koning van de ploeg uit Deventer als trainer Peter Hyballa van de bezoekers voert twee wijzigingen door.

Bij thuisploeg Go Ahead Eagles is Joey Groenbast verhuisd naar de bank. Hij wordt vervangen door Lars Lambooij, die op tijd is hersteld van een enkelblessure. Verder spelen Kenny Teijsse, Robin van der Meer en Sander Fischer in de achterhoede voor doelman Theo Zwarthoed. Teijsse vervangt de geblesseerde Xandro Schenk. Het middenveld van de ploeg uit Deventer bestaat uit Joey Suk, Kevin Brands en Sander Duits. In de voorhoede zullen Hendrik Ojamaa, Leon de Kogel en Randy Wolters voor gevaar moeten zorgen.

Bij de bezoekers zitten Robin Buwalda en Stefan Mauk op de bank. Zij worden in de basisopstelling vervangen door Mikael Dyrestam en Julian von Haacke. Joris Delle staat net als vorige week onder de lat met voor hem dus Dyrestam samen met Dario Dumić, Michael Heinloth en Wojchiech Golla. Gregor Breinburg, Janio Bikel en Von Haacke vormen het middenveld. Voorin spelen Quincy Owusu-Abeyie, Reagy Ofosu en Kévin Mayi.

Het duel tussen Go Ahead Eagles en NEC Nijmegen is vanaf 14:30 hier LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner