19.08.2016 13:48

Revalidatie Zomer duurt nog enkele weken

Het duurt nog even alvorens Ramon Zomer zijn rentree maakt bij Heracles Almelo. De centrale verdediger raakte in het uitduel met FC Arouca geblesseerd en speelde sindsdien niet meer. Heracles Almelo meldt dat Zomer er nog een aantal weken uit ligt met een knieblessure.

"Voor de uitwedstrijd tegen Arouca had ik al wel wat last van mijn knie, maar dat stond het spelen absoluut nog niet in de weg. In de wedstrijd echter werd het heviger, het werd te veel", vertelt Zomer op de clubwebsite van de Heraclieden. "Hoe het er nu voorstaat? Op dit moment heb ik nog te veel last van mijn knie om te kunnen voetballen. Ik mag alleen maar fietsen en krachttraining doen."

"Mijn knie moet rust hebben om goed te kunnen herstellen", vervolgt de verdediger. "Daarbij heb deze week een injectie in mijn knie gehad, de komende twee weken volgen nog twee injecties. Tot aan de laatste injectie moet ik het doen met de fiets- en krachttraining in de hoop dat de knie wat rustiger wordt. Pas daarna kan ik weer beginnen met reguliere trainingen. Het volledige herstel heeft dan ook nog enkele weken nodig."

Zomer was het afgelopen seizoen een belangrijke pion bij Heracles Almelo, dat de verrassende winnaar van de play-offs werd. De Heraclieden kregen een kans om zich te plaatsen voor de Europa League, maar werden in de voorronde uitgeschakeld door het Portugese FC Arouca.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner