21.08.2016 09:40

Fraser ziet Room niet vertrekken uit Arnhem

Eloy Room (r.) komt op tijd uit zijn doel en voorkomt daarmee dat Roda JC-aanvaller Mikhail Rosheuvel (m.) gevaarlijk kan worden. (20-08-2016)
Eloy Room (r.) komt op tijd uit zijn doel en voorkomt daarmee dat Roda JC-aanvaller Mikhail Rosheuvel (m.) gevaarlijk kan worden. (20-08-2016)

Ajax moet snel op zoek naar een nieuwe doelman, aangezien Jasper Cillessen zo goed als zeker vertrekt naar FC Barcelona. De naam van Tim Krul viel al, maar ook Eloy Room wordt gezien als opvolger. Henk Fraser denkt echter niet dat Room verkast.

"Ik heb Room twee dagen geleden omhelsd, dus hij gaat niet weg", vertelt Fraser met een lach in gesprek met FOX Sports. "Dat hebben we min of meer afgesproken." Toch beseft de Vitesse-trainer dat als Ajax komt, het een lastige keuze wordt. De Amsterdammers spelen dit seizoen sowieso in Europa. "Je weet zelf hoe het in elkaar zit. Maar goed, daarmee zeg ik nog steeds niks. Ik heb het gevoel dat hij bij ons blijft. Daar ga ik ook gewoon echt van uit. Naar mijn weten speelt er nu ook niets."

Room zelf gaf ook zijn mening over de vermeende interesse van Ajax. "Het is toch een soort van compliment dat mijn naam valt. Ik ben ambitieus. Ik wil ook een stap hogerop maken, maar op dit moment sta ik bij Vitesse onder contract. Ik heb nog niets gehoord. Ik ben gewoon bezig met Vitesse. Wanneer er iets is, hoor ik het vanzelf wel." Room hield zaterdag voor het eerst de nul dit seizoen. Met Vitesse won hij met 1-0 op bezoek bij Roda JC.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner