28.08.2016 11:55

Maher spint garen bij rommelige transfermarkt

Adam Maher geeft instructies aan zijn teamgenoten van Jong PSV in het duel met Fortuna Sittard. (07-03-2016)
Adam Maher geeft instructies aan zijn teamgenoten van Jong PSV in het duel met Fortuna Sittard. (07-03-2016)

Het komt Adam Maher heel goed uit dat er wat onduidelijkheden zijn over de eindbestemming van enkele middenvelders. De voetballer van PSV is op zoek naar een nieuwe club en is in Turkije en België mogelijk opgeschoven op het verlanglijstje.

Het heeft bijzonder genoeg te maken met middenvelders uit de Eredivisie. Zo had Fenerbahçe de pijlen gericht op Hakim Ziyech van FC Twente, maar vanwege de regelgeving rondom financial fair play, kan de Turkse topclub geen acceptabele voorwaarden voorleggen in Enschede. Volgens De Telegraaf is Maher een goedkopere optie voor Fenerbahçe.

Ook RSC Anderlecht is op zoek naar een middenvelder. De club uit de Eerste Klasse in België had de pijlen gericht op Markus Henriksen van AZ en een deal leek er ook te komen. Op het allerlaatste moment meldde Hull City zich echter bij de Noor en in Alkmaar en omdat Henriksen liever in Engeland dan in België speelt, lijkt RSC Anderlecht naast de middenvelder te grijpen.

Ook dit nieuws is goed voor Maher, aangezien RSC Anderlecht ook altijd de verrichtingen van de oud-AZ'er heeft gevolgd. Maher mag al een tijdje vertrekken bij PSV, aangezien hij door de concurrentie weinig tot niet gaat spelen in het huidige seizoen. De Eindhovenaren haalden deze zomer Bart Ramselaar en Siem de Jong, terwijl met Jorrit Hendrix, Andrès Guardado en Davy Pröpper drie andere middenvelders meedingen om speeltijd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner