01.09.2016 09:30

Breuer grapt: "We gaan naar Manchester"

Mathias Pogba baalt van een gemiste kans tijdens het competitieduel Partick Thistle - Cheltic (09-08-2015).
Mathias Pogba baalt van een gemiste kans tijdens het competitieduel Partick Thistle - Cheltic (09-08-2015).

Michel Breuer zag woensdag dat Sparta Rotterdam zich wist te versterken met Mathias Pogba, de oudere broer van Paul Pogba. Breuer dacht bij de naam Pogba gelijk aan de sterspeler van Manchester United.

"Eerlijk is eerlijk: als je de naam voorbij ziet komen, denk je er wel meteen aan", aldus Breuer tegenover De Telegraaf. "Hij is de laatste maanden zó vaak in het nieuws geweest. We gaan natuurlijk naar een wedstrijd van Manchester United", grapt Breuer. "Misschien als ze tegen Feyenoord spelen in de Europa League. Dat zou gezellig zijn. Anders kunnen we altijd nog naar Barcelona. Daar heeft onze assistent-trainer Michael Reiziger nog wel wat connecties rondlopen."

"Om eerlijk te zijn, kende ik hem nog niet als voetballer", vervolgt de routinier. "Maar ik heb vernomen dat het een grote, sterke jongen is, die goed uit de voeten kan in de punt van de aanval. Zo'n type speler kunnen we goed gebruiken, gezien de blessure van Roland Bergkamp. Als hij qua karakter een beetje heeft van zijn jongere broer, zou dat natuurlijk fantastisch zijn. Maar wij moeten hem gewoon beoordelen op zijn eigen leven en carrière. Ik ben in elk geval ontzettend benieuwd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner