01.09.2016 11:32

Sparta mag ook Paul Pogba verwelkomen

Sparta Rotterdam versterkte zich woensdag met Mathias Pogba, de oudere broer van Paul Pogba, maar desondanks zal ook Paul Pogba binnenkort zijn gezicht laten zien op Het Kasteel.

Naast Paul heeft Mathias ook nog een tweelingbroer (Florentin) die speelt voor AS Saint-Étienne. "We lijken erg op elkaar, ik vind het leuk als mensen mij daardoor herkennen", vertelt Mathias Pogba in gesprek met RTV Rijnmond. "Wij zijn een hechte familie, iedereen is blij met deze transfer. Elke stap bespreken we met elkaar, dus Paul heeft zeker zijn mening gegeven over mijn transfer naar Sparta. Mijn broers komen zeker kijken op Het Kasteel."

"Ik ben heel blij met mijn transfer, een mooie kans op het laatste moment. Maar zo gaat dat vaker aan het einde van zo'n transferdeadline. Ze noemen mij de 'big man', omdat ik een sterke, grote spits ben. Ik zal mijn kracht en snelheid gebruiken, dat zijn mijn belangrijkste wapens", aldus Mathias, die zijn interlands speelt voor Guinea, terwijl Paul international van Frankrijk is. "Paul koos voor Frankrijk, omdat hij al sinds onder 16 in dat team speelde. Ik en mijn tweelingbroer hebben gekozen voor waar voor vandaan kwamen (Mathias werd geboren in Conakry, te Guinea, red.). Het was een keuze uit het hart."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner