01.09.2016 16:55

Speeltijd bij Feyenoord stelde Verdonk teleur

Feyenoord speler Calvin Verdonk (l.) maakt zijn debuut voor Feyenoord en naast hem Feyenoord trainer Fred Rutten (r.). (08-03-2015)
Feyenoord speler Calvin Verdonk (l.) maakt zijn debuut voor Feyenoord en naast hem Feyenoord trainer Fred Rutten (r.). (08-03-2015)

Calvin Verdonk koos deze zomer voor een verhuurperiode bij PEC Zwolle. De Feyenoord-verdediger kwam in Rotterdam weinig aan spelen toe en hoopt in Zwolle de nodige ervaring op te doen.

"Ik was toe aan spelen. Onder Fred Rutten heb ik mogen debuteren bij Feyenoord, maar vorig seizoen ben ik niet aan voetballen toegekomen. Ik heb wel meegetraind en veel geleerd, maar stiekem had ik wel op minuten gehoopt. Zeker toen er achterin wat blessures waren", laat Verdonk in gesprek met Voetbal International weten. 

Verdonk weet wat hem te doen staat: "Eerst doorbreken bij PEC Zwolle, daarna Feyenoord 1 halen. Ik ben verhuurd, dus ik blijf hopen op een definitieve terugkeer naar De Kuip. Ik heb vorige week contact gehad met Jean-Paul van Gastel over hoe het beviel. Ze volgen me. En het kan, kijk naar Lucas Woudenberg nu."

"Ooit wil ik wel een mooie stap maken naar het buitenland. Spanje heeft dan mijn voorkeur. Die beleving, dat voetbal... Dat past meer bij mij dan Engels en Duits voetbal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner