02.09.2016 12:03

Gudelj jammert nog van slechte seizoensstart

Nemanja Gudelj draagt tijdens het oefenduel van Ajax met AS Béziers de aanvoerdersband om zijn arm. (20-07-2016)
Nemanja Gudelj draagt tijdens het oefenduel van Ajax met AS Béziers de aanvoerdersband om zijn arm. (20-07-2016)

Nemanja Gudelj baalt van de matige seizoensstart van Ajax. De middenvelder van de Amsterdammers vind vooral de uitschakeling in de Champions League erg pijnlijk. "Vooral de manier waarop."

Dat schrijft de Serviër in een column op de website van zijn werkgever. "Ook in de competitie hebben we in de ArenA een aantal teleurstellende resultaten geboekt. Gelukkig hebben we ons in Deventer goed weten te herstellen", vervolgt de middenvelder. Hoewel de overwinning op Go Ahead Eagles was, bleek het toch een grote opluchting te zijn voor de Ajacieden.

"De opluchting was groot", vervolgt de Servisch international. "Zeker omdat er nu een interlandperiode is aangebroken, was zo'n lekkere overwinning broodnodig. Anders hou je toch dat slechte gevoel over die mindere periode bij Ajax vast. Nu kunnen we positief vooruitkijken op de drukke periode die ons te wachten staat."

Gudelj is gematigd tevreden over zijn eigen prestaties. "Persoonlijk zit ik redelijk in mijn vel. Qua voetbal loopt het aardig. Ik heb aan het begin een aantal goede wedstrijden kunnen spelen en ook zondag bij Go Ahead-uit liep het lekker. Vanzelfsprekend was ik ook blij met mijn eerste goal van het seizoen. Daarnaast ben ik ook weer geselecteerd voor het Servische nationale team, dus dat zijn positieve dingen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner