02.09.2016 14:59

Pogba wil bij Sparta genieten van het voetbal

Sparta Rotterdam haalde op de laatste dag van de transfermarkt verrassend Mathias Pogba binnen. De broer van Manchester United-vedette Paul Pogba is niet bang dat zijn achternaam extra druk oplevert, maar is vooral blij met zijn overstap naar Sparta.

Pogba spreekt uit dat zijn broertje dit seizoen zeker een aantal keer aanwezig zal zijn bij een thuiswedstrijd van Sparta. "Dat zijn komst voor opwinding zal zorgen, dat hoort erbij", zegt Mathias in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De fans zien hem als een ster. Zelf zie ik hem helemaal niet zo. Hij blijft voor mij mijn kleine broertje. Net zoals de naam Pogba voor mij geen enkele druk met zich meebrengt."

De 26-jarige aanvaller werd woensdag voor één seizoen vastgelegd door Sparta. De presentatie van Pogba op Het Kasteel veroorzaakte bij sommige jeugdige supporters voor verwarring. Zij dachten Paul Pogba in levenden lijve te zien. "Dat is alleen maar leuk. Maar het is nu aan mij om hier van het voetbal te genieten en mijzelf te ontwikkelen", aldus Mathias."

Beide broers experimenteren graag met hun kapsel. "Het is ons kenmerk geworden", lacht Pogba. "Maar het kapsel van Paul is momenteel wel veel gekker dan dat van mij. Wij houden ervan om nieuwe dingen uit te proberen. Tijdens een vakantie zijn we er tegelijk mee gestart en vanaf dat moment is het een dingetje geworden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner