08.09.2016 09:13

FC Twente ziet Van Leeuwen vertrekken

Technisch directeur Ted van Leeuwen wordt gefotografeerd voorafgaand aan het competitieduel FC Twente - PSV. (24-10-2015)
Technisch directeur Ted van Leeuwen wordt gefotografeerd voorafgaand aan het competitieduel FC Twente - PSV. (24-10-2015)

FC Twente moet op korte termijn afscheid nemen van technisch manager Ted van Leeuwen. De technisch manager kan zijn carrière onder meer vervolgen bij het Deense Esbjerg fB.

"Er zijn meerdere opties, ik twijfel nog", aldus Van Leeuwen, die trots is op de transfer van Hakim Ziyech naar Ajax. "Dit is voor iedereen een goede transfer. Ik vind het ook een mooi resultaat van Ajax dat ze zo'n voetballer voor Nederland hebben behouden. Dat is goed voor het niveau in de Eredivisie."

FC Twente-directeur Jan van Halst gaat in ieder geval uit van het vertrek van Van Leeuwen. "Ted kwam enkele weken geleden al bij me dat hij zijn contract wilde laten ontbinden. Van begin af aan raakte hij bij FC Twente verzeild in een moeilijke situatie en hij had ook geen concrete functieomschrijving. Ted heeft een goed netwerk en ik heb hem gevraagd in ieder geval tot het einde van de transferwindow te blijven. Ik ben blij dat hij dat heeft gedaan", aldus Van Halst tegenover Voetbal International.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner