09.09.2016 13:57

Ünal mogelijk niet inzetbaar tegen Heerenveen

Tegen FC Groningen scoort Manchester City-huurling Enes Ünal een zeer knappe hattrick. Daar is de Turk maar wat blij mee! (21-08-2016)
Tegen FC Groningen scoort Manchester City-huurling Enes Ünal een zeer knappe hattrick. Daar is de Turk maar wat blij mee! (21-08-2016)

FC Twente kan dit weekend mogelijk geen beroep doen op Enes Ünal. De van Manchester City gehuurde spits ontbrak vrijdagochtend bij de groepstraining van de Tukkers. Ünal haakte eerder deze week al geblesseerd af bij een trainingskamp van Turkije.

Op dit moment is nog niet duidelijk hoe ernstig de kwetsuur van Ünal is. De spits van Twente kreeg vorige week speeltijd in het oefenduel tussen Rusland en Turkije en speelde daarmee zijn tweede interland. Ünal kwam in de 62ste minuut in het veld, maar liep later een liesblessure op. Het duel werd gespeeld in Antalya en eindigde in 0-0.

Ünal was vrijdag wel op het trainingsveld van Twente aanwezig, maar werkte een individueel programma af. Het lijkt daarom zeer onwaarschijnlijk dat de spits zaterdagavond tegen sc Heerenveen in actie kan komen. Ünal is het seizoen bij Twente goed begonnen. De spits maakte een prima indruk en maakte tegen FC Groningen een zuivere hattrick. Afgelopen seizoen speelde Ünal in de Jupiler League bij NAC Breda. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner