10.09.2016 11:37

Emery neemt schuld op zich voor gelijkspel

Unai Emery houdt alleen zichzelf verantwoordelijk voor het gelijkspel van Paris Saint-Germain tegen AS Saint-Étienne. De club uit Parijs bleef vrijdagavond steken op 1-1. In de blessuretijd maakten de bezoekers de gelijkmaker.

"Ik ben de coach en ik ben verantwoordelijk. Ik ben degene die eist van mijn spelers wat ze moeten doen. Ik ben niet boos", vertelt Emery in de Franse media. De eindverantwoordelijke was deze zomer de opvolger van de ontslagen Laurent Blanc. Met Sevilla won Emery drie seizoenen op rij de Europa League. "Ik ben redelijk tevreden met het spel en het resultaat."

"Ik kijk niet alleen naar de negatieve momenten. Ik ben een optimist. Ik zal proberen om dingen te verbeteren en naar deze wedstrijd te kijken met een koel hoofd. Wat we deden was niet genoeg. Het is een kwestie van blijven werken. Ik wil dat de spelers doen wat ze vorig seizoen deden. Ik ben degene die zich moet aanpassen."

"Het team zal beter worden wanneer het meer vertrouwen en een eigen identiteit krijgt. Ik genoot van wat ik zag in de tweede helft, maar het was niet goed. Maar er zijn redenen voor optimisme. Het zal moeilijk worden om de competitie te winnen omdat dingen anders zijn dit seizoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner