11.09.2016 14:04

Antonia direct in de basis bij Go Ahead

Karim Tarfi (l.) duelleert met Jarchinio Antonia (r.) tijdens Go Ahead Eagles - De Graafschap. (17-8-2012)
Karim Tarfi (l.) duelleert met Jarchinio Antonia (r.) tijdens Go Ahead Eagles - De Graafschap. (17-8-2012)

Jarchinio Antonia, die deze week weer op het oude nest terechtkwam bij Go Ahead Eagles, mag direct in de basis beginnen in het thuisduel met Roda JC. De andere nieuwelingen beginnen nog op de bank.

De teruggekeerde Antonia neemt het basisplekje van Darren Maatsen in. Ook in de defensie van Go Ahead is het nodige veranderd. Norichio Nieveld en Kenny Teijsse hebben plaats moeten maken voor Xandro Schenk en Joey Groenbast. De nieuwe defensieve aanwinsten, Sébastian Locigno en Rochdi Achenteh, beginnen nog op de bank. Het middenveld van Sander Duits, Kevin Brands en Marcel Ritzmaier is wel onaangeroerd gebleven.

Uitploeg Roda JC moet voor deze degradatiekraker vaste rechtsback Martin Milec missen. De Sloveen is geblesseerd. Op zijn plek gaat cultheld Nathan Rutjes spelen. Daarnaast heeft David Boysen zijn basisplek af moeten staan; de jonge Daniel De Silva heeft zijn basisplek heroverd in het team van Yannis Anastasiou. De andere negen spelers hebben hun basisplekje wel kunnen behouden; Simon Church blijft in de spits staan, met Mikhail Rosheuvel die hem weeral moet bedienen.

Het duel is vanaf 14.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner