12.09.2016 11:06

Jesé: "Vanwege vertrouwen voor PSG gekozen"

Jesé Rodriguez baalt van een gemiste kans namens Paris Saint-Germain tegen AS Saint-Étienne. (09-09-2016)
Jesé Rodriguez baalt van een gemiste kans namens Paris Saint-Germain tegen AS Saint-Étienne. (09-09-2016)

Jesé Rodríguez had naar eigen zeggen moeite om afgelopen zomer de deur achter zich dicht te trekken bij Real Madrid. De aanvaller koos voor een overstap naar Paris Saint-Germain. De Franse formatie betaalde naar verluidt 25 miljoen euro.

"Het was moeilijk omdat ik daar tien jaar heb gezeten, maar PSG is ook een geweldige club en goed voor mijn toekomst. Ik ben hier om prijzen te winnen en een complete voetballer te worden. Dit is een nieuw hoofdstuk en ik zie het als een kans om te laten zien wat voor voetballer ik ben", vertelt Jesé aan Le Parisien.

"Ik heb vanwege het vertrouwen en de interesse van de club voor PSG gekozen. Ik ben hongerig naar prijzen. Dat zit niet alleen in mijn karakter, maar ook in dat van het team." De aanvaller speelde tot op heden twee duels voor PSG, waarvan één als basisspeler. Jesé hoopt snel een vaste waarde te worden in het elftal van trainer Unai Emery.

"De waarheid is dat ik niet naar Parijs ben gekomen om in eenzelfde situatie als in Madrid verzeild te raken. Ik ben hier gekomen met het verlangen om iedere wedstrijd te spelen, hoewel ik besef dat er hier fantastische voetballers rondlopen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner