13.09.2016 12:25

Ghoochannejhad maakt indruk op Booy

Reza Ghoochannejhad probeert een medespeler te bereiken tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - sc Heerenveen (20-08-2016).
Reza Ghoochannejhad probeert een medespeler te bereiken tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - sc Heerenveen (20-08-2016).

Reza Ghoochannejhad heeft een goede indruk achtergelaten op Foeke Booy. De aanvaller van sc Heerenveen was onlangs nog op pad met Iran, maar scoorde het afgelopen weekend tevens twee keer voor sc Heerenveen (3-1 winst op FC Twente).

"Als spits krijgt hij van mij een acht", aldus Booy tegenover FOX Sports. "Hij speelde een goede wedstrijd, was steeds aanwezig. Hij heeft echt een neusje voor de goal. Hij scoorde met een goede kopbal door het midden. Bij het laatste doelpunt, dat wordt voorbereid door Sam Larsson, staat hij er ook. Je ziet dat het echte spits is."

Ghoochannejhad kwam onlangs nog met Iran in actie tegen Qatar (2-0 winst) en China (0-0). "Ondanks dat stond hij er, voor zijn club en voor zijn team", vervolgt Booy zijn lofzang. "Dat vind ik knap en daarom krijgt hij een puntje erbij. Hij krijgt dus een acht. Hoe je die naam uitspreekt? Ghoooochanegad. Ghooganegd? Reza, dat is hem", sluit Booy lachend af.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner