13.09.2016 14:30

Ünal en Ebecilio trainen weer mee bij Twente

Enes Ünal baalt van een gemiste kans in de wedstrijd FC Twente - Sparta Rotterdam. De club uit Enschede wint het duel met 3-1. (27-08-2016)
Enes Ünal baalt van een gemiste kans in de wedstrijd FC Twente - Sparta Rotterdam. De club uit Enschede wint het duel met 3-1. (27-08-2016)

Enes Ünal is weer aangesloten bij de groepstraining van FC Twente. De clubtopscorer van de Tukkers kampte met een liesblessure en miste daardoor de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen.

Ünal raakte geblesseerd tijdens een trainingskamp van de nationale ploeg van Turkije. De spits speelde als invaller ook mee in oefenduel met Rusland (0-0), maar had daarna last van liesklachten. Ünal was vorige week wel op het trainingsveld te vinden bij Twente, maar werkte toen een individueel programma af. Komend weekend kan Ünal zijn rentree maken in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

De Turkse spits, die wordt gehuurd van Manchester City, maakte een uitstekende indruk tijdens zijn eerste duels in dienst van FC Twente. Tegen FC Groningen was Ünal goed voor een zuivere hattrick. Afgelopen seizoen speelde de aanvaller nog in dienst van NAC Breda in de Jupiler League.

Trainer René Hake kan binnenkort ook weer een beroep doen op Kyle Ebecilio. De middenvelder kampte deze zomer met een zeldzame spier-zenuwaandoening, maar trainde dinsdag weer volop mee met de selectie van FC Twente.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner