16.09.2016 13:52

Peters: "We moeten meedogenlozer worden"

Willem II kent een moeizame start van de competitie. Er werd weliswaar gewonnen van Ajax, maar het is tot nu toe punten sprokkelen voor de mannen van trainer Erwin van de Looi. En dan wacht zaterdag Excelsior. Jordens Peters weet wat er moet gebeuren.

"Voorafgaand aan een seizoen maak je als club een lijstje van tegenstanders waartegen je de punten moet pakken. Voor ons zijn dat ploegen als NEC, Sparta, Roda JC, Go Ahead Eagles. En ook Excelsior hoort in dat rijtje, ja", liet de aanvoerder weten in gesprek met Voetbal International. "Al denk ik dat Willem II thuis voor weinig ploegen bang hoeft te zijn."

In de vorige speelronde moest de club uit Tilburg de meerdere erkennen in AZ (2-0). Peters vond dat de uitslag geen recht deed aan de wedstrijd. "Je zag toen ook weer dat we goed meevoetbalden en vaak zelfs het betere van het spel hadden. Laat dat een les zijn. We moeten meedogenlozer worden. Dan hebben we ook tegen grotere clubs een kans. Dat zag je tegen Ajax."

Willem II staat momenteel op een veertiende plek met vier punten. Tegenstander Excelsior is de competitie sterk begonnen en staat met negen punten op een keurige zesde plek. De aftrap is zaterdag om 20.45 uur.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner